Sa kushton  riatdhesimi i të ndjerit në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj.

Transportin e kufomave ia përshtatemi mundësive tuaja financiare

Kostoja e transportimit të trupit varet nga zgjedhja e mjeteve të transportit. Në kohë trishtimi dhe mosbesimi, është shumë e vështirë për anëtarët e familjes që të mbajnë parasysh të gjitha masave të nevojshme. Kjo është arsyeja pse ne jemi aty për ju në çdo kohë - për të rregulluar të gjitha pengesat burokratike dhe për të siguruar një riatdhesim të sigurt.

 

Transportin e kufomave ia përshtatemi mundësive tuaja financiare

 

Falë rrjeteve tona në shumë vende të Evropës, ne jemi në gjendje të organizojmë dhe të kryejmë një transport të shpejtë, të besueshëm dhe me kosto efektive të kufomave.

 

Na kontaktoni, ne do të shqyrtojmë kërkesën tuaj dhe do të bëjmë një ofertë jo detyruese.

 📞+491708 44 34 79


Rast vdekje - si duhet veproni?

Ne ju shpjegojmë cilat masa dhe formalitete duhet të keni parasysh gjat përgaditjes së transportit të kufomës për në Mal i Zi, Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Lugina e Preshevës etj.

rastin e vdekjes, është një situatë e vështirë për të gjithë të afërmit. Përkundër trishtimit, një transport i kufomës dhe një funeral duhet të organizohen nën presionin kohor.

 

Keni një humbje në Familje - çfarë mund të bëni?

 

Ne ju këshillojm si të veproni më mirë

 

Na telefononi menjëherë, ne jemi në dispozicion 24 orë, kështu që ne mund t'ju ndihmojmë me këshilla.

 

Nëse vdekja ka ndodhur në shtëpi, informoni mjekun e familjes për të vërtetuar dhe lëshuar certifikatën e vdekjes. Ne ju këshillojmë se cilat dokumente ju duhet të përgatiteni për transportimin e kufomave jashtë vendit.

 📞+491708 44 34 79

Ne ju shpjegojmë cilat masa dhe formalitete duhet të keni parasysh gjat përgaditjes së transportit të kufomës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj.Mënyra të ndryshme të transportit për kthimin e personave të vdekur në atdhe

Ne ndihmojmë - transport modern dhe me çmim të arsyeshëm

Kthimi i personave të vdekur nga jashtë në vendin e tyre mund të jetë mjaft i kushtueshëm. Ekzistojnë disa faktorë dhe kërkesa të veçanta që duhet të përmbushen gjatë transferimit për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj.. Përveç kësaj, mënyra të ndryshmetransportit janë në dispozicion -

 • me makinë ose
 • me avion.

 

Ne ndihmojmë - transport modern dhe me çmim të arsyeshëm

 

Ne planifikojmë dhe llogarisim saktësisht se cili nga mënyrat e transportit është zgjedhja optimale. Ne kurrë nuk i humbim dëshirat tuaja personale.

Duke marrë parasysh faktorë të ndryshëm si koha dhe shpenzimet, ju këshillojmë në mënyrë gjithëpërfshirëse dhe gjejmë zgjidhjen më të mirë.

 📞+491708 44 34 79

Shërbimi ynë kompetent - transportimi i kufomës përmes tokës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj.

Transporti i besueshëm dhe i shpejtë i trupit me makina speciale për kufoma drejt Kosovës, Maqedonis, Shqipëris, Malit Zi, Luginës Preshevës etj.

Para se një kufomë të  transportohet  jashtë vendit për në Kosovë, duhet të respektohen shumë subvencione ndërkombëtare dhe vendore. Kjo është kryesisht në lidhje me dokumentet e kërkuara dhe arkivat përkatëse. Varësisht nga cili vend është, transporti i kufomave për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj. mund të organizohet nga toka.

 

Transporti i besueshëm dhe i shpejtë i trupit me makina speciale për kufoma

 

transportin e të vdekurve nga toka ne kemi shumë përvojë. Me staf të kualifikuar dhe makina speciale për kufoma, transportojmë të vdekurin sa më shpejtë që të jetë e mundur.

 

Në bashkëpunim me doganat, transportimi i kufomave nga toka bëhet në mënyrë korrekte.

 

Transport i sigurt dhe i shpejtë - i trupit përmes ajrit drejt Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj.

Transport i sigurt dhe i shpejtë - i trupit nga ajri për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj.

 

 A po kërkoni një partner të besueshëm për kthimin e personave të vdekur nga jashtë? Ju nuk jeni të sigurt se cili lloj transporti duhet të zgjidhni?

Sa kushton një transport i kufomës nga ajri?

Na kontaktoni - ne do t'i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe do të organizojmë transferimin me aeroplan për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj. me çmime të drejta.

 

Ne organizojmë transportimin e të ndjerit me avion

 

Nga Gjermania, Zvicrra, Austria, Franca, Belgjika, Norvegjia, Holanda, Suedia apo vende të tjera - rrjeti ynë trupor i transportit ajror funksionon në të gjithë Evropën.

 

Për vite me radhë punojmë me agjenci të besueshme të transportit ajror për transportin e kufomave dhe organizimin e transportit të trupit - me kompetencë dhe siguri.

  📞+491708 44 34 79

Kontakto me ne!Si vijon rrjedha e një funerali dhe transportimi i kufomës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj.

Ne jemi aty për ju - gjithçka vetëm me ne

Një anëtar i familjes ju ka vdekur - ngushllimet tona dhe na kontaktoni.

Me telefon, me shkrim ose në një bisedë personale -

ne jemi me përvojën tonë nga momentet e para në krah dhe ju shpjegojmë në mënyrë gjithëpërfshirëse tërë procesin e transferimit të kufomës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj.

 

Ne jemi aty për ju - gjithçka vetëm me ne

 

Në përgjithësi, ne fillojmë me një konsultim gjithëpërfshirës, në mënyrë që të mund të planifikojmë transportin optimal bazuar në dëshirat dhe pritjet e kostos. Pastaj ne kujdesemi për të gjitha dokumentet e nevojshme - certifikatën e vdekjes nga spitali, certifikatën e vdekjes, certifikatën e transferimit etj. Me kërkesë organizojmë ritualet e përshtatshme fetare dhe transportimin në shtëpi së pari dhe pastaj në varreza.

 📞+491708 44 34 79

Ne jemi aty për ju - gjithçka vetëm me ne


Gjithmonë në anën tuaj - si miq dhe profesionistë kompetentë

 

Na telefononi, na shkruani ose na takoni për një bisedë personale - ne ju këshillojmë: si miq dhe profesionistë me përvojë. Në shërbimet tona, pa marrë parasysh kombësitë, kulturat dhe besimet e ndryshme dhe respektojmë dëshirat tuaja individuale.

 📞+491708 44 34 79

Dokumentet e nevojshme për transport trupor jashtë vendit

Në lidhje me transportin e trupit në vendin e origjinës, bëhen pyetje të shpeshta.

 • Sa është riatdhesimi i të ndjerit?
 • Cila është mënyra e duhur e transportit?
 • Çfarë dokumentash kam nevojë për transportimin e trupit?
 • A ka subvencione specifike që duhet të plotësohen?

Kemi nderin të ju përgjigjemi këtyre dhe pyetjeve të tjera - ne jemi në dispozicion me telefon ose personalisht çdo ditë dhe natë 24 Orë.

 

Cilat dokumente duhet të përgatis?

Dokumentet për transportimin e kufomave për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj. janë përgjithësisht

 • një pasaportë ndërkombëtare,
 • certifikata ndërkombëtare e vdekjes,
 • certifikata mjekësore - shkaku i vdekjes dhe përcaktimi i duhur i arkivolit.

Kemi nderin  të marrim procedurat administrative për ju dhe të kujdesemi për të gjitha dokumentet.


Shërbimet tona funerale i kryejm nga gjitha qytetet e Suedisë


Transportin e kufomave për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal i Zi, Lugina e Preshevës etj.

 

 • Bujanovc
 • Preshevë
 • Medvegje
 • Tërnovc i Madh 

 Öffnungszeiten

E Hënë 24 Orë                            
E Martë 24 Orë  
E Mërkurë 24 Orë  
E Enjte 24 Orë  
E Premte 24 Orë  
E Shtunë 24 Orë  
E Dielë 24 Orë  

📞+491708 44 34 79

Kontakti

Atdheu

Transport Kufomash

Bestattung und Überführungen

Nachtigallenweg 5

40882 Ratingen

Mob.:    +49 170 844 34 79

Tel.:       +49 211 99 54 59 22

Tel.NL:  +31 533 02 00 32

E-Mail: info@transport-kufomash.de

Website: www.transport-kufomash.de