Transporti i Kufomës në Atdhe


Organizimi dhe Transporti i të ndjerit me ndjeshmëri, shpejtësi dhe kosto të drejta.


Rrjeti ynë i transportit funksionon në të gjithë Evropën.

Nga :

 • Gjermania, Zvicrra,
 • Austria, Franca,
 • Belgjika, Norvegjia,
 • Holanda, Suedia apo
 • vende të tjera 

Për në:

 • Kosovë,
 • Maqedoni,
 • Shqipëri,
 • Mal i Zi,
 • Lugina e Preshevës etj


Puna Jonë

Pas një vdekjeje jashtë vendit, dëshira për të varrosur të vdekurin në vendin e tij është në shumicën e rasteve më e pëlqyera. Për transportin e kufomave në vendin e lindjes apo origjinës ballafaqoheni me pengesa të ndryshme burokratike. Kompania jonë e transportit të kufomave me seli në Düsseldorf dhe me rrjet në gjithë evropën është partneri juaj i besueshëm për transportin e kufomës në atdhe. Falë përvojës sonë shumëvjeçare, ne mund t'ju këshillojmë në mënyrë gjithëpërfshirëse mbi mundësitë e transferimit, dokumentet e nevojshme dhe sa do të ju kushtojë bartja e kufomës për në atdhe.

Profesionalizëm, përvojë, mbështetje 

 

Shërbimet tona përfshijnë transportin e kufomave me automjete apo avion. Kontakto me ne .Ne marrim përsipër organizimin dhe përfundimin  e plotë të transportit me çmime të drejta. Në bazë të kërkesës, ne organizojmë ritualet fetare të përshtatshme dhe respektojmë fetë, kombësitë, besimet dhe dëshirat tuaja personale.


SHTETET NGA E KRYEJM SHËRBIMET FUNERALE DHE TRANSPORTIMIN E KUFOMAVE


Transporti i Kufomes nga Gjermania

Bartja e një kufome për në shtëpi - ne kujdesemi për të gjitha formalitetet. Ne ju mbështesim me fjalë dhe vepra në momente e rënda zie me shërbimin tonë profesional të transportit të kufomës.                                

 

Transporti i kufomave nga Austria

Organizimi dhe transporti i kufomave nga Austria - i ndershëm, i përpiktë dhe kompetent. Falë përvojës tonë shumëvjeqare ne kryejmë transportin e kufomës nga Austria në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi, Luginën e Preshevës etj


Transporti i kufomave nga Franca

Në bashkëpunim me institucionet fetare në Francë, ne bëjm transportimin e kufomave nga e gjithë Franca sinqerisht dhe saktë në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Malin e Zi, Luginën e Preshevës dhe vende të tjera.

Bartja e kufomave nga Belgjika

Çmime të sigurta, të besueshme dhe të drejta, ne kujdesemi për transportin e kufomave nga Belgjika në Shqipëri, Kosovë, Mal të Zi, Luginën e Preshevës, Maqedoni dhe vende të tjera.

 


Transporti i trupit nga Norvegjia

Me ndershmëri dhe profesionalisëm kthimin e të vdekurve nga mbarë Norvegjia për në vende të ndryshme, përfshirë Maqedoninë, Malin e Zi, Shqipërinë, Luginën e Preshevës dhe Kosovën.

Transporti i kufomave nga Holanda

Me rrjetin tonë në gjithë Holandën, jemi në afërsi tuaj sa herë që keni nevojë për mbështetjen tonë.

Ekipi ynë me përvojë është partneri juaj i sinqertë dhe i besueshëm në ditë të tilla të vështira.


Transporti i të vdekur nga Suedia

Duke marrë parasysh fetë, kombësitë dhe besimet e ndryshme, ne organizojmë transportin e trupit nga Suedia në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Malin e Zi, Lugina e Preshevës dhe vende të tjera. Na kontaktoni në çdo kohë - ne ju këshillojmë dhe jemi partneri juaj kompetent.

Transporti i kufomave nga Zvicrra

Ne ju mbështesim me fjalë dhe vepra në momente e rënda zie me shërbimin tonë profesional të transportit të kufomës. Ne organizojmë transportin e trupit nga Zvicrra për në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Malin e Zi, Lugina e Preshevës dhe vende të tjera.

 Mënyra të ndryshme të transportit për kthimin e personave të vdekur

Kthimi i personave të vdekur nga jashtë në vendin e tyre mund të jetë mjaft i kushtueshëm. Ekzistojnë disa faktorë dhe kërkesa të veçanta që duhet të përmbushen gjatë transferimit. Përveç kësaj, mënyra të ndryshme të transportit janë në dispozicion - me makinë ose me avion.

Transporti i  shpejtë i trupit me makina speciale për kufoma

Në transportin e të vdekurve nga toka ne kemi shumë përvojë. Me staf të kualifikuar dhe makina speciale për kufoma moderne, transportojmë të vdekurin sa më shpejtë që të jetë e mundur. Në bashkëpunim me doganat, transportimi i kufomave nga toka bëhet në mënyrë korrekte.

Transport i sigurt dhe i shpejtë  i kufomës me aeroplan

A po kërkoni një partner të besueshëm për kthimin e personave të vdekur nga jashtë? Ju nuk jeni të sigurt se cili lloj transporti duhet të zgjidhni? Sa kushton një transport i kufomës nga ajri? Na kontaktoni - ne do t'i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja dhe do të organizojmë transferimin me aeroplan me çmime të drejta.Vdekja-çfarë mund të bësh?

Në rastin e vdekjes, është një situatë e vështirë për të gjithë të afërmit. Përkundër trishtimit, një transport i kufomës dhe një funeral duhet të organizohen nën presionin kohor. Keni një humbje në Familje - çfarë mund të bëni?

Ne shpjegojmë cilat masa dhe formalitete duhet të keni parasysh

 

Na telefononi menjëherë, ne jemi në dispozicion 24 orë, kështu që ne mund t'ju ndihmojmë me këshilla. Nëse vdekja ka ndodhur në shtëpi, informoni mjekun e familjes për të vërtetuar dhe lëshuar certifikatën e vdekjes. Ne ju këshillojmë se cilat dokumente ju duhet të përgatiteni për transportimin e kufomave jashtë vendit.


Dokumentet e nevojshme për transportin e kufomës

Cilat dokumente duhet të përgatis?

Dokumentet për transportimin e kufomave jashtë vendit janë përgjithësisht një

 • pasaportë ndërkombëtare,
 • certifikata ndërkombëtare e vdekjes,
 • certifikata mjekësore - shkaku i vdekjes dhe përcaktimi i duhur i arkivolit.

Kemi nderin  të marrim procedurat administrative për ju dhe të kujdesemi për të gjitha dokumentet.


Sa kushton një transport i kufomave nga vendet e perendimit?

Në varësi të vendit dhe mjeteve të transportit, kostoja e transportimit të të ndjerit mund të jetë ndryshe. Në kohë pikëllimi, anëtarët e familjes mund të humbasin shumë shpejt  pasqyrën e kostove- prandaj ne jemi gjithmonë aty për ju. Ne ju përkrahim me fjalë dhe veprime dhe jemi partneri juaj i besueshëm.

 

Ne i kemi parasysh vlerat kulturore, sociale dhe ekonomike të klientëve tanë

 

Shumë faktorë ndikojnë në përcaktimin e çmimit të transportit, por në sajë të përvojës sonë, ne mund t'ju bëjmë një oferim jo të detyrueshëm - përshtatur për mundësitë tuaja financiare. Me kujdes, profesionalizëm dhe ndjeshmëri, shërbimet tona në fushën e transportit të kufomave janë suksesi i kompanisë sonë. Pyesni veten se - sa kushton athua transporti i një kufome me makina apo avion? Na kontaktoni, ne do t'ju këshillojmë.

 

Gjithmonë në anën tuaj - si miq dhe profesionistë kompetentë

Kontakto me ne!

+📞49 170 844 34 79